Eaglevep | Despre noi
15388
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15388,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Despre noi

Incurajam comunicarea cu proprietarii pacientilor nostrii, pentru a oferi informatii competente, cu accent pe mijloacele de prevenire a imbolnavirilor.  Va puteti baza pe medicii nostri cand aveti nevoie de un diagnostic de specialitate si de instituirea tratamentului corespunzator, dar si atunci cand aveti nevoie de sfaturi sincere despre ingrijirea corespunzatoare a prietenilor dumneavoastra necuvantatori.

In primul rand nu face rau, aceasta este deviza noastra. Sinceritatea este o calitate rara in lumea moderna, dar o puteti (re)gasi la medicii nostri.

Incurajam ingrijirea animalelelor comunitare, aplicand planuri tarifare dedicate. Consideram ca tratarea animalelor comunitare, ca si vaccinarea si deparazitarea acestora, poate preveni aparitia unor focare de boala.

Nu incurajam insa abandonarea animalelor pe strazi si imperecherea animalelor cu proprietar cu cele de pe strada.